Volledig scherm

Zomeravondontmoetingen bij Thomas a Kempis Zwolle

ZWOLLE - De Thomas a Kempis Stichting heeft drie getalenteerde sprekers uit het onderwijsveld uitgenodigd om een korte overweging uit te spreken tijdens de zomeravondontmoetingen van zaterdag 18 en 25 juni en 2 juli.

Zij spreken over het thema 'Onderwijs en de Moderne Devotie'. Elke avond start om 20.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De ontmoetingen zijn bij de gedenksteen van Thomas a Kempis op de Agnietenberg.

De sprekers zullen het vooral hebben over het onderwijs en de studenten van nu. Bert Beun, voorzitter van het College van Bestuur van het Deltion College, is 18 juni de spreker. Op 25 juni spreekt Coby Zandbergen, voorzitter van het College van Bestuur van Cibap, en 2 juli is het de beurt aan Josephine Woltman Elpers, directeur van het Windesheim Honours College. De lezingen worden muzikaal ondersteund door achtereenvolgens Maaike Gerritsen, Jeroen van Dijk en Rick Hasselman en het Dubbelkwartet Thomaskoor Domini Cantus.

Na afloop van de lezingen is er ruimte voor ontmoeting, napraten, koffie en thee. Belangstellenden zijn van harte welkom om één, of meerdere, lezingen bij te wonen.