Volledig scherm

Zomersport voor jong en oud bij Sportbedrijf Lelystad

LELYSTAD - De sportwijkwerkers van Sportbedrijf Lelystad zorgen ook dit jaar weer voor een sportieve en gezellige zomer. Van maandag 18 juli tot en met zondag 28 augustus organiseren zij voor jong en oud uitdagende activiteiten, zoals watersport voor kinderen, een griezeltocht in het bos voor jongeren en een bootcamp voor volwassenen.
Kinderen van 2 tot en met 6 jaar kunnen op maandag 18 juli en maandag 23 augustus kennismaken met de lessenreeks voor het Nijntje diploma. Deze lessen worden gegeven in sportzaal Horst van 9.30 tot 10.30 uur. Verder zijn de sportwijkwerkers op vier ochtenden in de vakantie te vinden in de Spettertuin aan de rand van het Woldbos. Hier houden zij activiteiten voor peuters en kleuters. De eerste activiteit hier is dinsdag 26 juli van 10.00 tot 11.00 uur.

Kinderen van 6 tot en met 13 jaar kunnen elke maandagmiddag meedoen aan sportactiviteiten op het sportveld in de wijk. De eerste activiteit is maandag 18 juli van 14.00 tot 15.00 uur op sportveld Kempenaar. Elke dinsdag zijn de kinderen welkom bij een vereniging om kennis te maken met verschillende sporten en elke woensdag kunnen zij van 14.00 tot 16.00 uur deelnemen aan watersportactiviteiten. Ook op donderdag en vrijdag zijn er diverse activiteiten.

Volwassenen kunnen iedere maandag meedoen aan de bootcamp die wordt georganiseerd in samenwerking met Next-Level Sport. De trainingen zijn van 20.00 tot 21.00 uur in het Belevenissenbos. De eerste training is maandag 18 juli.

Het volledige programma is te vinden op www.sportbedrijf.nl/zomersport.