Volledig scherm

Zwembadspektakel in gemeentes Hardenberg en Ommen

HARDENBERG - Jongeren in de gemeente Hardenberg kunnen in de bouwvak gratis zwemmen in 5 verschillende zwembaden in de gemeentes Hardenberg en Ommen.

Tussen 1 en 19 augustus houdt combinatiefunctionaris Arjan Breukelman het zwembadspektakel in vijf verschillende buitenbaden. Elke dag staan er tussen half twee en vier uur twee activiteiten op het programma. De activiteiten zijn voor kinderen tot en met twaalf jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Alle drie de maandagen van de bouwvak vindt het zwembadspektakel plaats bij het Heuveltjesbosbad in Balkbrug. Op dinsdag zijn de activiteiten in openluchtbad Olde Vechte in Ommen en op de drie woensdagen gaat de combinatiefunctionaris naar zwembad Hattemat in Gramsbergen. Op donderdag is hij te vinden in zwembad Onder Ons in de Krim en op vrijdag wordt de week afgesloten in zwembad Bargn’s in Kloosterhaar.

Het Zwembadspektakel is onderdeel van het JOGG-programma waar de beide gemeentes aan meedoen. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Eén van de speerpunten is voldoende bewegen.

Aanmelden is verplicht, dat kan tot een dag van tevoren via de sites. Daar is ook meer informatie te vinden.

www.hardenbergkids.nl of www.ommenkids.nl