Volledig scherm

Zwols initiatief in de schijnwerpers tijdens 'Zwolle (a)Live!'ZWOLLE - Zwolle barst van de ideeën en initiatieven. De stad is 'alive' en dat laten Zwolse initiatiefnemers en stadsgenoten zien op donderdagavond 27 oktober in Hedon. H

et programma bestaat onder meer uit een 'Initiatieven Vloer', een inspirerende talk van cultureel antropoloog Jitske Kramer, een wervelende talkshow en de workshop 'Deep Democracy'. De avond wordt afgetrapt door Kramer. Zij legt uit hoe je in een stad tot gezamenlijk gedragen beslissingen kunt komen. Na de aansluitende talkshow waar onder meer SamenZwolle, Wijbedrijf Dieze en Buurtmoestuin Hof van Breecamp hun verhaal doen, kunnen bezoekers inspiratie opdoen op de 'Initiatieven Vloer' of deelnemen aan de workshop 'Deep Democracy'.

De presentatie van Zwolle (a)Live is in handen van Martijn van Hese van de Partij voor Cultuur. De muziek wordt verzorgd door Het Mannenkoor en Fakkelteit. Laatstgenoemden brengen deze avond hun nieuwe nummer ten gehore en presenteren de bijbehorende videoclip. Het programma in Hedon start om 19.00 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl.