Smit-Images/Raymond Smit
Volledig scherm
© Smit-Images/Raymond Smit

Aandeelhouders grijpen de macht bij PEC Zwolle, gevolgen voor Boudesteyn en Willems nog onduidelijk

PEC Zwolle krijgt een nieuwe organisatiestructuur, zo hebben de aandeelhouders van de club bepaald. De Raad van Commissarissen houdt op te bestaan. In plaats daarvan krijgt het stichtingsbestuur meer verantwoordelijkheden. Verder komt er een directie van twee personen: een algemeen directeur en technisch directeur.

6 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik heb het belangrijkste en mooiste deel van mijn leven in Zwolle gewoond en pec hoort daarbij
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Als het kalf verdronken is dempen de aandeelhouders de put. Achteraf oordelen is zo makkelijk. In Zwolle wel eens gehoord van pro actief handelen?
 • Simon van Baitso

  1 maand geleden
  Nou meneer Kanis, u bent bekend met de geschiedenis? Goede zaak dat Meine Breemhaar en Frans van de Kolk inspringen en niet wachten tot Willems exit is. Boudesteijn..tsja. ik had verwacht dat een oud-speler van FC Zwolle wel wat meer clubbelang in zijn donder zou hebben.
 • K. Kanis

  1 maand geleden
  Dat is het begin van het einde. Als de aandeelhouders/sponsoren op de stoel van het bestuur gaan zitten.
 • B. Veerman

  1 maand geleden
  Boudesteyn heeft het veels te druk met andere dingen en Willems heeft simpelweg gefaald, ik mag hopen dat de aandeelhouders dit ook zien en dat beide heren dus niet meer terug hoeven te komen.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. De Zwolse ploeggenoten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’
  PREMIUM
  Conference League-finale

  De Zwolse ploeggeno­ten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’

  Dat Arne Slot trainer zou worden, daar was iedereen bij FC Zwolle en later PEC Zwolle, de club waar hij tussen 1995 en 2013 in totaal 174 duels speelde, het wel over eens. Maar dat de 43-jarige Bergentheimer, die woensdag met Feyenoord in de finale staat van de Conference League, zó succesvol zou worden, dat hadden deze tien voormalige ploeggenoten niet gedacht.