Immanuel Pherai (l) en Slobodan Tedic zijn twee nieuwelingen bij PEC Zwolle - allebei gehuurd - met een achtergrond bij een grote club.
Volledig scherm
PREMIUM
Immanuel Pherai (l) en Slobodan Tedic zijn twee nieuwelingen bij PEC Zwolle - allebei gehuurd - met een achtergrond bij een grote club. © BSR Agency

Bij PEC Zwolle is het nu vooral op het middenveld dringen geblazen

De transfermarkt is gesloten. PEC Zwolle weet tot en met de volgende transferperiode in januari waar het aan toe is. Trainer John Stegeman werkt het eerste deel van het seizoen af met 23 contractspelers. Op de vleugels is het aantal opties bescheiden, verder is de groep behoorlijk breed.

  1. Dwight Lodeweges, thuis op Veluwe, is de stille kracht van Oranje: ‘Het is niet voor niets dat je hem nooit op tv ziet’
    PREMIUM

    Dwight Lodeweges, thuis op Veluwe, is de stille kracht van Oranje: ‘Het is niet voor niets dat je hem nooit op tv ziet’

    De 62-jarige Dwight Lodeweges - geboren in Canada, wereldburger geworden op de Veluwe - wordt geroemd en geprezen om zijn voetbalkennis en visie. Dat liet hij niet alleen in de regio zien bij Go Ahead Eagles, VVOG uit Harderwijk en tweemaal in Zwolle, maar de laatste jaren ook als assistent-bondscoach. Maar wat maakt deze stille kracht nou zo goed en geliefd? Een portret van een bevlogen voetbalman die jouw buurman had kunnen zijn.