Bram van Polen tijdens de ereronde van PEC Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Bram van Polen tijdens de ereronde van PEC Zwolle. © Pro Shots / Niels Boersema

Bram van Polen baalt van onrust bij PEC: ‘Clubbelang moet boven ego’s gaan’

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen baalt van de onrust die de laatste tijd rondom de club ontstaan is. ,,Ik vind dat heel slecht. Het zou goed zijn als mensen intern eerlijk tegen elkaar zijn en we als club allemaal dezelfde kant op willen. Moddergooien in de media gaat nooit helpen.”

4 reacties

 • saskia van dieren

  1 maand geleden
  Het is helaas net Goede tijden Slechte Tijden bij Pec Zwolle had meneer Boudesteijn ook al geen goede relatie met Art Langeler ?we zijn in Zwolle nu enorm teleurgesteld als het goed gaat hoor je dit soort dingen niet ik heb al veel trainers gehoord bij Pec Zwolle o.a. Jaap Stam over de onproffessionale cultuur die er zou heersen en nu zegt Dick Schreuder het ook al, dit zegt dan toch wat??.
 • lex honigh

  1 maand geleden
  Duidelijke lijnen voor zowel korte als langere termijn, gekoppeld aan iemand met autoriteit, die zorgt dat plannen resoluut worden uitgevoerd en niet in een lade verdwijnen. Betrek er de sponsoren bij, zodat sportieve en commerciële belangen elkaar gaan versterken
 • Gilroy Weiland

  1 maand geleden
  Lijkt mij werk voor een mediator. Niks om voor te schamen en specialisten op dit gebied.
 • T Bruins

  1 maand geleden
  Het is intern naar mijn gevoel al jaren gerommel bij PEC..
 1. De Zwolse ploeggenoten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’
  PREMIUM
  Conference League-finale

  De Zwolse ploeggeno­ten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’

  Dat Arne Slot trainer zou worden, daar was iedereen bij FC Zwolle en later PEC Zwolle, de club waar hij tussen 1995 en 2013 in totaal 174 duels speelde, het wel over eens. Maar dat de 43-jarige Bergentheimer, die woensdag met Feyenoord in de finale staat van de Conference League, zó succesvol zou worden, dat hadden deze tien voormalige ploeggenoten niet gedacht.