Volledig scherm
Met een 3-1 zege op India heeft PEC-verdediger Darryl Lachman (l) zich met Curaçao gekwalificeerd voor de finale van de Kings Cup, een vriendschappelijk toernooi in Thailand. © AFP

Darryl Lachman is India met Curaçao de baas

Darryl Lachman heeft de eerste wedstrijd van de King's Cup gewonnen met Curaçao. In Thailand werd India, met de verdediger van PEC Zwolle in de basis, met 3-1 verslagen.

Door de overwinning kwalificeert Curaçao zich voor de finale van het vriendschappelijke toernooi. Daarin wacht gastland Thailand of Vietnam. Zij komen woensdagmiddag in actie.

De eindstrijd wordt niet de laatste interland van Lachman deze zomer. De verdediger neemt met Curaçao later deze maand ook nog deel aan de Gold Cup. Daardoor mist Lachman het eerste deel van de voorbereiding van PEC, die op 22 juni van start gaat in Wijthmen.

  1. Reza Ghoochannejhad scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Reza Ghoochanne­j­had scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Niet Clint Leemans, maar Reza Ghoochannejhad loopt zondagmiddag met de grootste glimlach van het veld na PEC Zwolle-RKC Waalwijk. De nieuwe spits van de Overijsselse eredivisionist kent een groots debuut met een dikke zege en vier doelpunten (6-2). Bovendien beëindigt PEC een zeer bewogen week positief, waarin trainer John Stegeman met zijn auto-ongeluk negatief in het nieuws kwam en nu weer reden heeft tot juichen.