Het was niet de avond van PEC-aanvaller Gervane Kastaneer. Oog in oog met NAC-doelman Nick Olij miste de spits keer op keer.
Volledig scherm
PREMIUM
Het was niet de avond van PEC-aanvaller Gervane Kastaneer. Oog in oog met NAC-doelman Nick Olij miste de spits keer op keer. © ANP

De Zwolse lente laat nog even op zich wachten na pijnlijk bekerverlies tegen NAC: ‘Te slordig gespeeld’

Na het goede spel van de laatste weken en de eerste punten onder leiding van Dick Schreuder leek de Zwolse lente in aantocht. Met de pijnlijke 2-1 nederlaag, woensdagavond in de achtste finale van de beker tegen NAC Breda, de nummer negen in de eerste divisie, werd bij PEC dan ook geen rekening gehouden.

 1. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

  Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Marcel Boudesteyn wacht cruciale fase met PEC Zwolle: ‘We moeten terug naar de basis’
  PREMIUM
  interview
  1

  Marcel Boudesteyn wacht cruciale fase met PEC Zwolle: ‘We moeten terug naar de basis’

  Slecht voetbal, tegenvallende resultaten, veel onrust. Marcel Boudesteyn (50) stapte begin november niet op het meest ideale moment in bij PEC als algemeen directeur. Hoe anders is de situatie een halfjaar later. De Zwollenaren pakken niet alleen punten, maar zijn tevens terug in de race. Al blijft de financiële situatie broos. ,,Daarom kunnen we niet op deze manier blijven doorgaan.”