Het was niet de avond van PEC-aanvaller Gervane Kastaneer. Oog in oog met NAC-doelman Nick Olij miste de spits keer op keer.
Volledig scherm
PREMIUM
Het was niet de avond van PEC-aanvaller Gervane Kastaneer. Oog in oog met NAC-doelman Nick Olij miste de spits keer op keer. © ANP

De Zwolse lente laat nog even op zich wachten na pijnlijk bekerverlies tegen NAC: ‘Te slordig gespeeld’

Na het goede spel van de laatste weken en de eerste punten onder leiding van Dick Schreuder leek de Zwolse lente in aantocht. Met de pijnlijke 2-1 nederlaag, woensdagavond in de achtste finale van de beker tegen NAC Breda, de nummer negen in de eerste divisie, werd bij PEC dan ook geen rekening gehouden.

 1. PEC-fan Luuk (19) steelt de show bij huldiging en gaat voor contract: ‘Met een salaris van 1 miljoen’
  PREMIUM
  met video's
  4

  PEC-fan Luuk (19) steelt de show bij huldiging en gaat voor contract: ‘Met een salaris van 1 miljoen’

  Voor een uitzinnige menigte PEC-fans stal hij zaterdagmiddag de show. Luuk Zwiers (19) uit Dalfsen, die het syndroom van Down heeft, werd door de spelers op het podium getrokken. Hij maakte van dat moment gebruik om trainer Dick Schreuder zijn diensten voor komend seizoen aan te bieden. Want aan dromen ontbreekt het niet bij de jonge PEC-fan. ,,Volg allemaal mijn Instagram.”
  Zwolle, Dalfsen
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.