Dick Schreuder wordt de nieuwe trainer van PEC Zwolle.
Volledig scherm
Dick Schreuder wordt de nieuwe trainer van PEC Zwolle. © Pro Shots / Paul Meima

Dick Schreuder is de nieuwe trainer van PEC Zwolle: ‘Ik heb één doel: de club in de eredivisie houden’

Dick Schreuder (50) is de nieuwe trainer van PEC. De huidige assistent van Vitesse volgt Art Langeler op, die dinsdag opstapte bij de Zwolse eredivisionist. De broer van Alfred Schreuder tekent vrijdag voor anderhalf jaar en leidt die dag al de training in Zwolle.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Eén stap terug brengt de Zwolse voetballer Sepp van den Berg (20) juist dichter bij zijn Liverpool-droom
  PREMIUM
  VIDEO

  Eén stap terug brengt de Zwolse voetballer Sepp van den Berg (20) juist dichter bij zijn Liverpool-droom

  Sepp van den Berg (20), de Zwolse voetballer die sinds 2019 onder contract staat bij Liverpool, liet zich begin dit jaar verhuren aan Preston North End, een club die uitkomt op het een na hoogste niveau van Engeland. Dat moet de oud-speler van PEC weer een stapje dichter bij zijn grote droom brengen: basisspeler bij Liverpool én een vaste waarde bij Oranje. ,,Het luchtte zo op, toen ik mijn gevoelens uitte.”