Dick Schreuder voelt geen extra druk voor het thuisduel met FC Den Bosch. ,,We willen onszelf gewoon weer laten zien morgen, zeker met het thuispubliek achter ons.”
Volledig scherm
Dick Schreuder voelt geen extra druk voor het thuisduel met FC Den Bosch. ,,We willen onszelf gewoon weer laten zien morgen, zeker met het thuispubliek achter ons.” © Pro Shots / George Deswijzen

Dick Schreuder wil rust bewaren bij PEC Zwolle na twee nederlagen: ‘We zitten niet in een dip’

Na twee nederlagen op rij krijgt koploper PEC Zwolle vrijdagavond de kans zich in eigen huis te herpakken tegen nummer zeventien FC Den Bosch. Trainer Dick Schreuder wil de twee verliespartijen niet te groot maken. ,,We hebben goed gespeeld, maar de fouten moeten eruit.”

0 reacties

 1. PEC-fan Luuk (19) steelt de show bij huldiging en gaat voor contract: ‘Met een salaris van 1 miljoen’
  PREMIUM
  met video's
  4

  PEC-fan Luuk (19) steelt de show bij huldiging en gaat voor contract: ‘Met een salaris van 1 miljoen’

  Voor een uitzinnige menigte PEC-fans stal hij zaterdagmiddag de show. Luuk Zwiers (19) uit Dalfsen, die het syndroom van Down heeft, werd door de spelers op het podium getrokken. Hij maakte van dat moment gebruik om trainer Dick Schreuder zijn diensten voor komend seizoen aan te bieden. Want aan dromen ontbreekt het niet bij de jonge PEC-fan. ,,Volg allemaal mijn Instagram.”
  Zwolle, Dalfsen