PEC Zwolle won in eigen huis met 3-2 van Heracles Almelo. Zondag gaan de Zwollenaren op bezoek in Almelo, een wedstrijd die waarschijnlijk niet live op tv is.
Volledig scherm
PREMIUM
PEC Zwolle won in eigen huis met 3-2 van Heracles Almelo. Zondag gaan de Zwollenaren op bezoek in Almelo, een wedstrijd die waarschijnlijk niet live op tv is. © Pro Shots / Niels Boersema

ESPN besluit na 'transparant overleg’: topper tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo toch op tv

De topper in de Keuken Kampioen Divisie tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle is zondag toch live te zien op tv. ESPN- woordvoerder Maarten van Rooijen meldt dat alle betrokken ‘de koppen bij elkaar hebben gestoken’. Waarom de zender terug komt op het eerdere voornemen niet live uit te zenden, is niet bekend.

10 reacties

 • Annet Grafhorst

  2 maanden geleden
  Die hebben meer belang bij fc Twente, Heracles en Go Ahead Eagles....
 • rene nijkamp

  2 maanden geleden
  laat onze regionale zender tv oost het uitzenden. behalen ze meer kijkers dan ispn .
 • klaas Hovestad

  2 maanden geleden
  Ik denk dat Heracles Almelo-Pec Zwolle meer kijkers trekt dan Fortuna Sittard-Psv Eindhoven.
 • W. Kloppenburg

  2 maanden geleden
  Dat zijn de nadelen als je in de keukenkastjes divisie speelt terwijl die jongens van de FC Zwolle aan een ongekende historische opmars bezig zijn die zomaar eens zou kunnen eindigen met het in ontvangst nemen van de Europese championship league bokaal uit handen van Snijder himself.
 • Annet Grafhorst

  2 maanden geleden
  Dat snap ik nou weer niet, kan toch in een schakelprogramma? Daar erger ik me toch al zo vaak aan, zenden ze de hele wedstrijd uit, en dan zitten die wedstrijden ook nog in het schakelprogramma, onzin!!