Volledig scherm
Abby Holmes (midden) keert terug naar Engeland. © Pedro Sluiter Foto

Holmes vindt club in Engeland, Bruinenberg naar de buren

Abby Holmes en Sharon Bruinenberg, die eerder al hun vertrek bij de vrouwen van PEC Zwolle aankondigden, hebben een nieuwe club gevonden.

De Britse rechtsback Holmes keert, volgens planning, na één seizoen PEC Zwolle terug naar haar vaderland. Ze gaat voetballen voor Durham Women FC. In Zwolle speelde Holmes negentien wedstrijden voor het vrouwenteam van PEC. Daarin was ze viermaal trefzeker.

Ook Bruinenberg heeft duidelijkheid over haar toekomst, de Steenwijkse verkast naar de buren van Be Quick'28. De jonge middenvelder stond sinds november lange tijd aan de kant vanwege breuken in haar enkel, kuitbeen en scheenbeen.

  1. Stegeman trapt met PEC af in zonnig Wijthmen: ‘Ik snap het sentiment maar ik wil mijn plafond halen’

    Stegeman trapt met PEC af in zonnig Wijthmen: ‘Ik snap het sentiment maar ik wil mijn plafond halen’

    Onder de stralende zon, op één van de mooiste grasvlaktes uit de regio en met vuurwerk op de achtergrond trapte PEC Zwolle zaterdagmiddag in Wijthmen het nieuwe voetbalseizoen af. Honderden toeschouwers vingen daarbij een eerste glimp op van keepers Xavier Mous en Michael Zetterer, verdediger Etiënne Reijnen én hoofdtrainer John Stegeman. ,,Ik snap het sentiment maar ik moet uiteindelijk naar mijn eigen kijken.”