Molecaten is door een verlengde samenwerking met de hoofdsponsor komend seizoen voor het zesde jaar op rij voorop de shirts van PEC Zwolle te zien.
Volledig scherm
Molecaten is door een verlengde samenwerking met de hoofdsponsor komend seizoen voor het zesde jaar op rij voorop de shirts van PEC Zwolle te zien. © BSR Agency

Hoofdsponsor Molecaten ook komend seizoen op het shirt van PEC Zwolle

Molecaten blijft aan als hoofdsponsor van PEC Zwolle. De optie in het aflopende contract is van beide kanten gelicht, waardoor het vakantieparken-bedrijf tot de zomer van 2021 op het wedstrijdshirt van de Zwolse club prijkt.

Adriaan Visser, voorzitter van PEC, maakte het nieuws in het eventcenter in het stadion tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend. Dat betekent dat Molecaten voor het zesde opeenvolgende seizoen als hoofdsponsor aan PEC blijft verbonden en op de voorkant van de shirts te zien zal zijn. 

Dat was in 2015 niet de bedoeling toen Molecaten van de rug naar de voorkant van het tenue verhuisde. De club en het Hattemse familiebedrijf spraken toen nog het voornemen uit om een jaar later in zee te gaan met een nieuwe hoofdsponsor voor op het shirt, maar Molecaten keerde niet meer terug naar de oorspronkelijke plek.

Tim Slager (directievoorzitter Molecaten) en Joost Broerse (voormalig commercieel directeur PEC Zwolle) bezegelden in 2018 al een langere samenwerking met de hoofdsponsor.
Volledig scherm
Tim Slager (directievoorzitter Molecaten) en Joost Broerse (voormalig commercieel directeur PEC Zwolle) bezegelden in 2018 al een langere samenwerking met de hoofdsponsor. © PEC Zwolle