Volledig scherm
De Italiaan Alessandro Tripaldelli (rechts) heeft maandag de training hervat bij PEC Zwolle. © ProShots

Jeugdinternationals hervatten training bij PEC Zwolle

De internationals van PEC Zwolle druppelen langzaamaan binnen. Sepp van den Berg, Alessandro Tripaldelli en Gianluca Scamacca hervatten beginnen deze week de training.

De Italiaanse jeugdinternationals verschenen maandag, nadat ze Polen Onder 20 met 0-3 hadden verslagen, alweer op het trainingsveld. Sepp van den Berg sloot dinsdagmorgen aan. De verdediger was een paar dagen eerder met Oranje Onder 19 met 5-1 te sterk geweest voor de leeftijdsgenoten van Tsjechië.

De verwachting is dat A-internationals Darryl Lachman (Curaçao), Thomas Lam (Finland) en Denis Genreau (Australië) donderdag aansluiten, waardoor PEC Zwolle zich na de vrije woensdag met een complete groep kan voorbereiden op het thuisduel met Vitesse van zondag (16.45 uur).

  1. PEC Zwolle op zoek naar investeerders in Zuid-Afrika en Qatar
    PREMIUM

    PEC Zwolle op zoek naar investeer­ders in Zuid-Afri­ka en Qatar

    PEC Zwolle wil 15 miljoen euro ophalen bij hooguit drie buitenlandse investeerders. Dat geld is nodig om structureel de top 6 te halen in de Eredivisie. De club praat al met partijen in onder meer Qatar en Zuid-Afrika. Met alleen geld neemt de club geen genoegen, er moet ook sprake zijn van kennisuitwisseling. ,,Dat kan ook in de vorm van hun spelers die zich bij ons kunnen doorontwikkelen richting de Premier League of een andere grote competitie", zegt voorzitter Adriaan Visser.