Volledig scherm
Sepp van den Berg heeft bij zijn eerste officiële wedstrijd voor Liverpool een 3-0 nederlaag geleden tegen de reserves van Chelsea. © REUTERS

Lelijk debuut Sepp van den Berg; Younes Namli kan Champions League vergeten

VIDEOSepp van den Berg heeft weinig plezier beleefd aan zijn debuut voor Liverpool O23. De voormalige verdediger van PEC Zwolle ging met 3-0 onderuit tegen de reserves van Chelsea.

Liverpool O23 verloor het eerste competitieduel zonder Van den Berg al dik van Tottenham Hotspur (0-4). De 17-jarige Zwolse mandekker kon bij zijn debuut, op Stamford Bridge, een tweede kansloze nederlaag niet vermijden. Van den Berg stond tegenover Michy Batshuayi en kon na een slecht getimede sprong niet voorkomen dat de ervaren spits voor rust de score opende in het voordeel van Chelsea. Diezelfde Batshuayi en Faustino Anjorin bepaalden de eindstand op 3-0. 

Namli

Younes Namli, een andere speler die PEC Zwolle deze zomer voor een miljoenenbedrag verliet, verging het gisteren niet veel beter. Met FK Krasnodar schakelde de behendige aanvaller in de voorronde van de Champions League eerder verrassend FC Porto uit, maar na de eerste ontmoeting met Olympiakos kan hij Champions League-voetbal al uit zijn hoofd zetten. Namli werd na een uur gewisseld bij een 1-0 achterstand en zag in het restant zijn ploeggenoten nog drie treffers van de Grieken incasseren en het felbegeerde ticket vrijwel volledig uit handen geven.

Volledig scherm
Younes Namli zag zijn Champions League-droom in de eerste play-off-wedstrijd al nagenoeg uiteen spatten. Krasnodar verloor met 4-0 van Olympiakos. © AP