Haris Medunjanin viert zijn tweede treffer van de avond met zijn ploeggenoten. ,,Natuurlijk dachten zij aan het begin ook: 'Wat moet die oude man hier?'"
Volledig scherm
PREMIUM
Haris Medunjanin viert zijn tweede treffer van de avond met zijn ploeggenoten. ,,Natuurlijk dachten zij aan het begin ook: 'Wat moet die oude man hier?'" © Smit-Images/Raymond Smit

Medunjanin ondanks ‘Abrahamleeftijd’ belangrijk voor PEC: ‘Iedereen dacht: wat moet die oude man hier?’

In eerste instantie klonk er kritiek toen Haris Medunjanin afgelopen zomer naar PEC Zwolle kwam. Wat kon een 37-jarige speler nou toevoegen op het veld? Nu laat Medunjanin zien dat hij nog altijd belangrijk is, zoals met zijn twee goals tegen Willem II. ,,Ik snap wel dat mensen dachten: wat moet die oude man hier?”

0 reacties

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.