Tijdens de eerste training in Wijthmen liepen ze samen al de nodige rondjes met Etiënnen Reijnen (m). Dat deden Bram van Polen (r) en Mike van Duinen (l), die beiden herstellen van operaties, maandag voor het eerst in maanden weer in het stadion.
Volledig scherm
Tijdens de eerste training in Wijthmen liepen ze samen al de nodige rondjes met Etiënnen Reijnen (m). Dat deden Bram van Polen (r) en Mike van Duinen (l), die beiden herstellen van operaties, maandag voor het eerst in maanden weer in het stadion. © Henri van der Beek

Mike van Duinen en Bram van Polen terug op het veld bij PEC Zwolle: Darryl Lachman slaat interland over

REVALIDATIEMike van Duinen en Bram van Polen hebben maandag voor het eerst in maanden weer getraind in het stadion van PEC Zwolle. De routiniers liep 's morgens rondjes. Ook in de middag was er tijdens de groepstraining een opvallende aanwezige: Darryl Lachman.

 1. Kingsley koos gevoel boven geld en geniet volop: ‘Tegenstanders zag ik eerder alleen op PlayStation’
  PREMIUM

  Kingsley koos gevoel boven geld en geniet volop: ‘Tegenstan­ders zag ik eerder alleen op PlayStati­on’

  Voetballer Kingsley Ehizibue (25) is een gevoelsmens. Iemand die luistert naar zijn hart. Dus toen de Zwollenaar begin vorig jaar het gevoel kreeg dat Genoa hem niet gelukkig zou maken, zag hij - ondanks de miljoenen die klaar lagen - af van een overgang naar Italië. Een halfjaar later koos hij voor FC Köln, waar hij wel de warmte en de rust vond. En van die beslissing heeft de voormalig speler van PEC nog altijd geen tel spijt.
 1. 'Risico's Formule1 veranderen niet door die crash'
  Play

  'Risico's Formule1 veranderen niet door die crash'

 2. Bekijk hier de hoogtepunten van de wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones Junior
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones Junior