John Stegeman erkende donderdagavond tijdens een Zoom-meeting met fans van PEC dat de eindpass beter moet, maar de trainer van de Zwollenaren bestreed dat zijn ploeg dit seizoen niet gevaarlijk is voor de goal.
Volledig scherm
PREMIUM
John Stegeman erkende donderdagavond tijdens een Zoom-meeting met fans van PEC dat de eindpass beter moet, maar de trainer van de Zwollenaren bestreed dat zijn ploeg dit seizoen niet gevaarlijk is voor de goal. © ANP

Minder voorspelbaar en minder doorzichtig, 100 Zwolle-coaches leggen PEC-trainer John Stegeman uit hoe het wél moet

Adriaan Visser begrijpt dat supporters van PEC Zwolle balen van een grote nederlaag. Maar dat is volgens hem geen reden om paniek te raken, benadrukte hij donderdag tijdens een Zoom-meeting met fans waarbij ook trainer John Stegeman en technisch manager Mike Willems aanwezig waren. Doel blijft dan ook minimaal een plek bovenaan in het rechterrijtje.

 1. Waarom vertrekkend PEC-voorzitter Adriaan Visser liever nog even blijft
  PREMIUM

  Waarom vertrek­kend PEC-voorzitter Adriaan Visser liever nog even blijft

  Na een onstuimig jaar hoopt vertrekkend PEC-voorzitter Adriaan Visser (69) dat 2021 een stuk rustiger verloopt. Maar zolang er geen publiek aanwezig mag zijn en PEC niet attractiever speelt, zal dat niet eenvoudig worden. En dan moet Visser ook nog eens zijn opvolger inwerken én op zoek naar een andere trainer. Vandaar ook, zo zegt hij nu, dat hij zijn afscheid misschien wel met enkele maanden uitstelt.
 1. Van der Ende: 'Zaak Schmidt en Nijhuis schaadt eredivisie'
  Play

  Van der Ende: 'Zaak Schmidt en Nijhuis schaadt eredivisie'

 2. Marco ten Kate: stadionspeaker PEC zonder publiek
  Play

  Marco ten Kate: stadion­spea­ker PEC zonder publiek