PEC-middenvelder Dean Huiberts heeft eindelijk zijn eerste treffer op het hoogste niveau binnen. Hij heeft er 51 duels op moeten wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
PEC-middenvelder Dean Huiberts heeft eindelijk zijn eerste treffer op het hoogste niveau binnen. Hij heeft er 51 duels op moeten wachten. © Pro Shots / Paul Meima

Na ruim 50 duels heeft Dean Huiberts zijn eerste goal binnen. ‘Hier heb ik mijn hele carrière op gewacht’

reactieHij moest er een tijdje op wachten, 51 duels om precies te zijn. Maar Dean Huiberts (21) heeft zijn eerste treffer op het hoogste niveau binnen. ,,Een opluchting”, zei de middenvelder van PEC Zwolle die dinsdag met zijn doelpunt mede verantwoordelijk was voor de 4-1 zege op De Graafschap.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    6

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?