Augustus 2019: gedenkwaardig moment voor debutant Jarno Westerman als hij tegen Willem II (1-3) mag invallen voor Etiënne Reijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Augustus 2019: gedenkwaardig moment voor debutant Jarno Westerman als hij tegen Willem II (1-3) mag invallen voor Etiënne Reijnen. © Proshots / Niels Boersema

Na twee jaar zonder eredivisieduel gaat Jarno Westerman bij PEC Zwolle vol voor zijn laatste kans

Een debuut op jonge leeftijd is geen garantie voor een vloeiende loopbaan. Daar kan Jarno Westerman uit Dedemsvaart - nog steeds pas 18 jaar - over meepraten. De aanvaller van PEC Zwolle speelde in augustus 2019 vier keer in de eredivisie, maar voetbalde de laatste zes maanden geen enkele wedstrijd meer.

  1. Reza Ghoochanne­j­had is blij dat zijn periode bij PEC erop zit: ‘Ik deed wel vrolijk, maar dat was ik niet’
    PREMIUM
    1

    Reza Ghoochanne­j­had is blij dat zijn periode bij PEC erop zit: ‘Ik deed wel vrolijk, maar dat was ik niet’

    Reza Ghoochannejhad (35) kroonde zich tweemaal op de rij tot topscorer van PEC Zwolle, maar werd tot zijn grote frustratie nauwelijks opgesteld. Zelfs niet na een hattrick. ,,Dit is bijna tegen het persoonlijke aan.” De Iraniër, die in twee seizoenen slechts veertien keer in de basis stond, is dan ook blij dat zijn periode bij PEC erop zit, vertelde hij na de laatste competitiewedstrijd tegen FC Groningen (1-0 zege).