Yuta Nakayama met een pijnlijke grimas in het uitduel van PEC Zwolle met FC Utrecht. De volgende uitwedstrijd, bij Vitesse, mist de Japanse controleur vanwege een licht kwetsuur.
Volledig scherm
Yuta Nakayama met een pijnlijke grimas in het uitduel van PEC Zwolle met FC Utrecht. De volgende uitwedstrijd, bij Vitesse, mist de Japanse controleur vanwege een licht kwetsuur. © BSR Agency

Nakayama meldt zich in volle ziekenboeg PEC Zwolle en mist bezoek aan Vitesse

BLESSUREHet blijft druk in de ziekenboeg van PEC Zwolle. Waar trainer John Stegeman voor het competitieduel met Vitesse (20.00 uur) weer lijkt te kunnen beschikken over Pelle Clement en Gustavo Hamer, kan hij een streep zetten door de naam van Yuta Nakayama.

 1. Waarom vertrekkend PEC-voorzitter Adriaan Visser liever nog even blijft
  PREMIUM

  Waarom vertrek­kend PEC-voorzitter Adriaan Visser liever nog even blijft

  Na een onstuimig jaar hoopt vertrekkend PEC-voorzitter Adriaan Visser (69) dat 2021 een stuk rustiger verloopt. Maar zolang er geen publiek aanwezig mag zijn en PEC niet attractiever speelt, zal dat niet eenvoudig worden. En dan moet Visser ook nog eens zijn opvolger inwerken én op zoek naar een andere trainer. Vandaar ook, zo zegt hij nu, dat hij zijn afscheid misschien wel met enkele maanden uitstelt.
 1. 'Als een andere club zich had gemeld, was ik nooit gegaan'
  Play

  'Als een andere club zich had gemeld, was ik nooit gegaan'

 2. Johan Inan: 'Met vertrek Huntelaar valt plan B weg bij Ajax'
  Play

  Johan Inan: 'Met vertrek Huntelaar valt plan B weg bij Ajax'