De fans van PEC Zwolle maken tijdens het slotduel met PSV (1-2) van hun hart geen moordkuil.
Volledig scherm
PREMIUM
De fans van PEC Zwolle maken tijdens het slotduel met PSV (1-2) van hun hart geen moordkuil. © ANP

Nieuw plan moet bij PEC Zwolle alle onrust wegnemen

Het blijft onrustig bij PEC Zwolle. Na een week vol emotie stapte vrijdag Ed de Kluiver op als lid van de Raad van Commissarissen, waar hij sinds januari op interim-basis de voorzitter was. Norbert Pieterse, die samen met Harco Kolk de taken van De Kluiver voorlopig overneemt, reageert.

4 reacties

 • W. Kloppenburg

  1 maand geleden
  Ik lees alleen maar over commissarissen, directeuren en aandeelhouders, zouden ze wel doorhebben dat het op het veld moet gebeuren.
 • E. Kroneman

  1 maand geleden
  Erg jammer dat meneer de Kluiver opgestapt is. Die man was een van de weinigen die PEC uit het moeras had kunnen trekken. Die had de leiding moeten krijgen over alles.
 • bakker

  1 maand geleden
  En zo der de huidige TD natuurlijk
 • Rengersen

  1 maand geleden
  En dan wel een organisatie zonder macht en haantjes gedrag🍀
 1. De Zwolse ploeggenoten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’
  PREMIUM
  Conference League-finale

  De Zwolse ploeggeno­ten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’

  Dat Arne Slot trainer zou worden, daar was iedereen bij FC Zwolle en later PEC Zwolle, de club waar hij tussen 1995 en 2013 in totaal 174 duels speelde, het wel over eens. Maar dat de 43-jarige Bergentheimer, die woensdag met Feyenoord in de finale staat van de Conference League, zó succesvol zou worden, dat hadden deze tien voormalige ploeggenoten niet gedacht.