PEC-keeper Kostas Lamprou speelde tegen PSV een puike wedstrijd, met veel goede reddingen, maar kon een nederlaag (3-1) niet voorkomen.
Volledig scherm
PEC-keeper Kostas Lamprou speelde tegen PSV een puike wedstrijd, met veel goede reddingen, maar kon een nederlaag (3-1) niet voorkomen. © Pro Shots / Peter van Gogh

PEC-doelman Kostas Lamprou: ‘Tegen Heracles moet het echt gaan gebeuren’

reactiePEC Zwolle-doelman Kostas Lamprou (30) speelde zaterdag tegen PSV (3-1 nederlaag) misschien wel de beste wedstrijd van zijn leven, maar stond na afloop wel met lege handen. Voor de achtste keer al dit seizoen. ,,Tegen Heracles moet het echt gaan gebeuren.”

 1. Strijd om ledreclame bij PEC Zwolle voor de rechter: ‘We voelden ons onder druk gezet’
  PREMIUM
  Update

  Strijd om ledreclame bij PEC Zwolle voor de rechter: ‘We voelden ons onder druk gezet’

  Wel of geen akkoord? Dat was donderdagochtend de vraag tijdens de rechtszaak die Sports Exposure had aangespannen tegen PEC Zwolle. Het bedrijf verzorgt al jaren een deel van de ledreclame rond het veld van de voetbalclub, maar de eerstedivisionist wil onder het contract uit en aast op een betere deal voor de eredivisie, waarin PEC volgend seizoen vermoedelijk speelt. Die betere deal lijkt er nu te komen, bleek in de rechtbank in Zwolle.
  Zwolle