PEC-trainer Art Langeler houdt vertrouwen in zijn jongens. ,,Die punten komen echt wel. Daar ben ik van overtuigd, zeker als je ziet hoe de beleving op de training is.”
Volledig scherm
PREMIUM
PEC-trainer Art Langeler houdt vertrouwen in zijn jongens. ,,Die punten komen echt wel. Daar ben ik van overtuigd, zeker als je ziet hoe de beleving op de training is.” © Pro Shots / Erik Pasman

PEC hoopt tegen Sparta op de gewenste ommekeer. ‘Al is het geen abc’tje om hier even snel uit te komen’

voorbeschouwingNa vijf duels zonder zege en doelpunten hoopt Art Langeler woensdag tegen Sparta (21.00 uur) op de gewenste ommekeer. Al beseft de trainer van PEC heel goed dat dat geen abc-tje is. Zo is de Servische aankoop Luka Adzic nog altijd niet speelgerechtigd. Mustafa Saymak keert wel weer terug. Hij begint op de bank.

  1. In een IJsselderby waarin van alles gebeurt, drukt GA Eagles rivaal PEC Zwolle dieper in de zorgen
    wedstrijdverslag

    In een IJsselder­by waarin van alles gebeurt, drukt GA Eagles rivaal PEC Zwolle dieper in de zorgen

    Vuurwerk, stoeltjes op het veld, korte staking, een penalty en toen toch weer niet: lang gebeurde er van alles in de 104de IJsselderby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle, maar zaten daar geen doelpunten tussen. Tot een kwartier voor tijd. Juist in een fase waarin PEC wat sterker werd na een moeizame eerste helft, sloeg GA Eagles via invaller Giannis Botos toe. De 1-0 winst tegen de eeuwige rivaal drukt PEC tot aan de schouders het sportieve moeras in.