PEC Zwolle werkte donderdag met de herstelde Etiënne Reijnen een trainingssessie af in Epe. Bram van Polen en Dean Huiberts trainden apart en coach John Stegeman keek vanaf de steiger toe.
Volledig scherm
PEC Zwolle werkte donderdag met de herstelde Etiënne Reijnen een trainingssessie af in Epe. Bram van Polen en Dean Huiberts trainden apart en coach John Stegeman keek vanaf de steiger toe. © De Stentor

PEC in Epe: Reijnen sluit aan en Van Polen traint apart

Etiënne Reijnen lijkt volledig hersteld van zijn enkelblessure. De vice-captain trainde donderdagmorgen weer voluit mee bij PEC Zwolle. Tijdens het trainingskamp in Epe trainde Bram van Polen nog apart.

Aanvoerder Van Polen heeft opnieuw last van zijn schouder. Door de blessure aan het gewricht miste de verdediger de laatste wedstrijden van het voorbije seizoen en liet hij in de eerste oefenwedstrijd naar het nieuwe seizoen, met FC Dalfsen, ook nog verstek gaan. Doordat de pijn weer opspeelt, ontbrak de verdediger dinsdag ook tegen PAOK in Nieuwleusen.

Dat oefenduel ging ook aan Reijnen voorbij. De mandekker liep een dikke enkel op tegen FC Emmen en ontbrak daardoor ook tegen de Griekse kampioen. Inmiddels lijkt de Zwollenaar volledig hersteld van het kwetsuur. Trainer John Stegeman zag Reijnen donderdagmorgen vanaf een steiger weer voluit meedoen met de selectie.

Huiberts

Op het complex van SV Wissel trainde ook Dean Huiberts, die vorige week ziek was, apart bij PEC. Belofte Jarno Westerman is op vakantie en international Darryl Lachman sluit maandag aan. Mike van Duinen en Thomas Lam herstellen van een gebroken middenvoetsbeentje.

PEC slaat deze week de tenten op in Villa Heidebad in Epe. De eerstvolgende oefenwedstrijd van de eredivisionist vindt dinsdag plaats tegen kersverse tweedeklasser en jubilaris ZAC.