Volledig scherm
Mustafa Saymak maakt komende week zijn rentree op het trainingsveld van PEC en ligt - net als Iliass Bel Hassani maar in tegenstelling tot Bram van Polen - op schema voor het belangrijke treffen met VVV. © BSR Agency

PEC-middenvelders Bel Hassani en Saymak beschikbaar voor cruciaal treffen met VVV

Na de nederlaag tegen AZ vindt PEC zich terug op plek 16 en is een zege op VVV volgende week bittere noodzaak geworden om de eerste seizoenshelft niet onder de degradatiestreep te eindigen. In Venlo kunnen de Zwollenaren in ieder geval weer beschikken over middenvelders Iliass Bel Hassani en Mustafa Saymak.

John Stegeman liet na de 0-3 verliespartij tegen AZ weten Bel Hassani, die vorige week uitviel tegen Feyenoord met een kuitblessure, maandag weer op het trainingsveld te verwachten. Ook Saymak ligt met de revalidatie van zijn hamstringblessure op schema voor het uitduel met VVV. De coach denkt ook de schaduwspits komende week te kunnen verwelkomen.

De kans dat de aan zijn enkel geblesseerde aanvoerder Bram van Polen zijn rentree zal maken in Limburg, is volgens de coach kleiner. Een andere back, Kenneth Paal, is wel weer pijnvrij en gaat maandag minuten maken bij Jong PEC. De beloften wacht een uitwedstrijd tegen de reserves van Heracles.

Volledig scherm
Iliass Bel Hassani, die geblesseerd uitviel tegen Feyenoord vorige week, maakt maandag zijn rentree op het trainingsveld van PEC Zwolle. © BSR Agency