Dick Schreuder is ook volgend seizoen trainer van PEC Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Dick Schreuder is ook volgend seizoen trainer van PEC Zwolle. © Pro Shots / Stefan Koops

PEC-trainer Dick Schreuder blijft in Zwolle: ‘Maar ik vond het wel tijd voor de waarheid’

PEC Zwolle hoeft voorlopig niet op zoek naar een andere trainer. Dick Schreuder staat komend seizoen gewoon voor de groep, laat hij weten. ,,Of de club moet van me af willen.”

4 reacties

 • peter zomerdijk

  1 maand geleden
  Ik zal niet ontkennen dat Schreuder het aardig heeft gedaan maar ook gewoon de doelstelling, handhaving eredivisie, niet heeft gehaald. Als je dan 1 dag na afloop van de competitie babbels gaat verkopen naar de buitenwereld, dan is dat voldoende reden om niet met zo'n trainer door te gaan. Het probleem bij PEC is dat de cultuur verrot is en werknemers niet eerst hun of haar problemen neerlegt binnen de organisatie! Weinig cooperatief, een slecht signaal naar sponsoren en slecht voor de toekomst
 • W. Kloppenburg

  1 maand geleden
  Iemand die er een halfjaar voor nodig heeft om de waarheid te melden is per definitie ongeschikt voor deze functie. De algehele baas kan dus beter op zoek gaan naar een vervanger.
 • J Zorg

  1 maand geleden
  FC Zwolle? Serieus ? Mijn persoonlijke gedachten gaan naar waar u heeft onder gelegen de afgelopen jaren mnr Aalberts
 • A Aalberts

  1 maand geleden
  Mijn persoonlijke gedachten. Als je zelf weggaat wordt je niet doorbetaald en is je onderhandelingspositie bij een volgende club zwakker. Nu moet FC Zwolle zijn eredivisie salaris door betalen vanuit haar eerstedivisiebegroting. Zo dra er een goede club langs komt is hij weg. FC Zwolle zal dan blij zijn dat men van de salariskosten van deze man af is. Dus FC Zwolle zal dan niet meer gaan voor een afkoopsom.