PEC-trainer Dick Schreuder houdt vertrouwen in Gervane Kastaneer, de spits die het woensdag in de beker tegen NAC Breda (2-1) zo moeilijk had. De aanvaller staat zaterdag tegen SC Heerenveen wederom in de basis.
Volledig scherm
PEC-trainer Dick Schreuder houdt vertrouwen in Gervane Kastaneer, de spits die het woensdag in de beker tegen NAC Breda (2-1) zo moeilijk had. De aanvaller staat zaterdag tegen SC Heerenveen wederom in de basis. © ANP

PEC-trainer Dick Schreuder houdt vertrouwen in zijn ploeg: vrijwel geen wijzigingen tegen SC Heerenveen

PEC Zwolle start zaterdag tegen SC Heerenveen (aanvang 20.00 uur) met vrijwel dezelfde ploeg waarmee het woensdag begon in de beker tegen NAC Breda (2-1 verlies). Dat betekent dat Gervane Kastaneer na zijn drie gemiste kansen gewoon in de basis staat. Rico Strieder is nog een twijfelgeval. Maikel van der Werff, de verdediger die vrijdag voor een halfjaar tekende, zit voor het eerst bij de selectie. Hij begint op de bank.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.