FC Dordrecht DOR
3
EINDE
0
PEC Zwolle PEC
 • 5' Goal Aliou Baldé
 • 85' Goal Pepijn Doesburg
 • 87' Goal Anouar El Azzouzi

PEC Zwolle gaat hard onderuit in Dordrecht en loopt periodetitel mis

met videoPEC Zwolle heeft in Dordrecht een pijnlijke nederlaag geleden. De ploeg van Dick Schreuder ging met 3-0 onderuit en kan de eerste periodetitel vergeten. Dordrecht kreeg kans op kans, maar wist zichzelf pas in de slotfase te belonen. Heracles Almelo pakt de eerste periode en pakt bovendien een voorsprong van vijf punten op de Zwollenaren. Volgende week staan beide degradanten tegenover elkaar in de Overijsselse hoofdstad.

3 reacties

 • Roel Bremer

  2 maanden geleden
  Er zijn nogal opvallende overeenkomsten tussen de Schreuder broers. Ze zoude beide eens wat aan de verdediging moeten doen, die rammelt zowel bij PEC als bij Ajax aan alle kanten. Ook houden ze beide hun routiniers, van Polen en Tadic, ondanks opzichtig falen, wel erg lang de hand boven het hoofd. Bram is echt een geweldig boegbeeld voor zijn cluppie, maar de sleet zit er duidelijk op. Het komt ookvreemd over als je voor de wedstrijd al zegt het periodekampioenschap niet belangrijk te vinden.
 • g oostendorp

  2 maanden geleden
  citaat van BRAM VAN POLEN voor de wedstrijd in de media......;;;;;;wel of geen periodetitel...het zegt mij niks, wij gaan voor rechtstreekse promotie......nou ik zeg; VEEL SUCCES BRAM...vanavond weer 3 dure punten laten liggen voor het KAMPIOENSCHAP...(misschien heb/had je een periodetitel wel hard nodig !!)
 • E. Kroneman

  2 maanden geleden
  Ik lees de achterhoede staat niet goed.Iedereen ziet toch al dat de hele competitie de achterhoede niet goed staat . Achterhoede is veel te traag, pec is gewoon 1 van de 18 ploegen niets meer en niets minder. Vorig seizoen veel pech dit seizoen een matig eredivisie ploegje wat veel geluk gehad heeft. Er moet nog veel gebeuren als we bij de eerste 8 willen komen. We hebben een selectie van 30 spelers, zonder 1 dragende speler , tis van 13 in een dozijn.