Thomas Lam neemt de felicitaties van zijn ploeggenoten in ontvangst nadat hij PEC Zwolle met een fantastische vrije trap op 2-2 heeft gebracht in het duel met Fortuna Sittard.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Lam neemt de felicitaties van zijn ploeggenoten in ontvangst nadat hij PEC Zwolle met een fantastische vrije trap op 2-2 heeft gebracht in het duel met Fortuna Sittard. © BSR Agency

PEC Zwolle komt ook in Sittard snel op achterstand, maar breekt niet

Het grootste probleem bij PEC Zwolle dit seizoen is niet alleen het gebrek aan scorend vermogen, maar ook de nauwkeurigheid. Ook vrijdagavond tegen hekkensluiter Fortuna Sittard stond het vizier niet echt op scherp. Uiteindelijk pakte de Zwolse eredivisionist nog wel een puntje (2-2), maar echt veel schiet PEC daar niet mee op.

 1. Waarom vertrekkend PEC-voorzitter Adriaan Visser liever nog even blijft
  PREMIUM

  Waarom vertrek­kend PEC-voorzitter Adriaan Visser liever nog even blijft

  Na een onstuimig jaar hoopt vertrekkend PEC-voorzitter Adriaan Visser (69) dat 2021 een stuk rustiger verloopt. Maar zolang er geen publiek aanwezig mag zijn en PEC niet attractiever speelt, zal dat niet eenvoudig worden. En dan moet Visser ook nog eens zijn opvolger inwerken én op zoek naar een andere trainer. Vandaar ook, zo zegt hij nu, dat hij zijn afscheid misschien wel met enkele maanden uitstelt.
 1. Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd Bologna - Verona
  Play

  Bekijk hier de samenvat­ting van de wedstrijd Bologna - Verona

 2. Jutta Leerdam: 'Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan'

  Jutta Leerdam: 'Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan'