Slobodan Tedic wordt in het duel met FC Utrecht hard op zijn enkel geraakt door Tommy St. Jago. De Servische aanvaller mist daardoor de wedstrijd tegen VVV-Venlo.
Volledig scherm
PREMIUM
Slobodan Tedic wordt in het duel met FC Utrecht hard op zijn enkel geraakt door Tommy St. Jago. De Servische aanvaller mist daardoor de wedstrijd tegen VVV-Venlo. © ANP

PEC Zwolle mist tegen VVV-Venlo niet één spits, maar zelfs twee: aderlating in belangrijk duel

Een flinke aderlating voor PEC-trainer John Stegeman in de aanloop van het duel met VVV-Venlo, zaterdagavond in Limburg (aanvang 21.00 uur). Niet alleen Slobodan Tedic, zijn ideale nummer 9, ontbreekt, dat geldt ook voor zijn andere spits, Reza Ghoochannejhad.

 1. De laatste bekerzege bij Excelsior bleek voor PEC de aanzet tot een historische bekerfinale

  De laatste bekerzege bij Excelsior bleek voor PEC de aanzet tot een histori­sche bekerfina­le

  De gewonnen bekerfinale van PEC in 2014, die 5-1 tegen Ajax, zal de Zwolse supporter niet snel vergeten. Maar welke ploegen de maanden ervoor werden verslagen, staan waarschijnlijk niet meer bij iedereen helder op het netvlies. Zo won de ploeg van toenmalig trainer Ron Jans van Fortuna Sittard (2-0), Wilhelmina’08 (4-0), JVC Cuijk (5-1) en NEC (2-1), maar ook van Excelsior (4-1). De Rotterdammers zijn vanavond (18.45 uur) wederom de tegenstander van PEC.
 1. Johan Inan: 'Ajax verkeert nog niet in kampioensvorm'
  Play

  Johan Inan: 'Ajax verkeert nog niet in kampioens­vorm'

 2. Nederlands roeiduo vestigt bijzonder record
  Play

  Nederlands roeiduo vestigt bijzonder record