PEC Zwolle wil graag naar de subtop van de eredivisie. Hoe haalbaar is dat?
Volledig scherm
PREMIUM
PEC Zwolle wil graag naar de subtop van de eredivisie. Hoe haalbaar is dat? © Pro Shots / Niels Boersema

PEC Zwolle naar de subtop van de eredivisie?: ‘Ik plaats er vraagtekens bij’

PEC Zwolle wil na promotie terugkeren in de subtop van de eredivisie. De ambitie bij plek zes tot negen op de ranglijst te horen, spreekt de club uit in het recent verschenen jaarverslag. Hoe haalbaar is dat? ,,Een kwestie van geld.”

5 reacties

 • E. Kroneman

  3 maanden geleden
  Wat een verstand, er moet wel iets veranderen. Iedereen kan van PEC winnen , en ik schrik niet als we als nog niet bij de eerste 2 eindigen. Schreuder moet zorgen dat hij eindelijk eens een vast elftal neerzet. Nu na 26 wedstrijden heeft hij nog geen vast elftal. En als je ontevredenheid in de selectie wil dan krijg je dat. Als je de hele competitie een compleet elftal op de bank heb en je zet een overbodige speler van de Graafschap in de basis dan heb je geen gevoel in je lijf. Diep triest
 • Jaap Duim

  3 maanden geleden
  Eerst maar promoveren!
 • Hans van Dijk

  3 maanden geleden
  Sprookjes … of je moet dusdanig kunnen investeren.
 • Henk Renzebrink

  3 maanden geleden
  En daar gaan ze weer. Altijd maar die grootheidswaanzin en misplaatste arrogantie. Leren ze nu nooit uit het (recente) verleden? Al jaren grote tekorten simpelweg omdat er minder geld binnenkomt dan dat er uitgegeven wordt. Wat is dat toch met die Zwollenaren. Neem eens een voorbeeld aan jullie grootste rivaal uit Deventer. Realistisch begroten en vandaaruit werken. Op je tenen lopen of zelfs nog hoger, kan al gauw leiden tot grotere financiële problemen en dan weer aankloppen bij de gemeente??
 • Tommy Denkers

  3 maanden geleden
  Ik denk dat je zoiets niet in een jaar voor elkaar krijgt
 1. PEC-plaaggeest Jason van Duiven is dé held van Almelo: ‘Het voelt fijn om Heracles geholpen te hebben’
  PREMIUM

  PEC-plaaggeest Jason van Duiven is dé held van Almelo: ‘Het voelt fijn om Heracles geholpen te hebben’

  In Almelo liepen ze al weg met Jason van Duiven, kind van La Première en voetballer bij het beloftenteam van het grote PSV. Sinds maandagavond is de 18-jarige spits dé held van de stad. Met zijn goal en assist versloeg hij koploper PEC Zwolle, waardoor Heracles nu topkandidaat voor de titel in de eerste divisie is. „Ik heb al ontzettend veel berichtjes op social media gehad.”
  Almelo