PEC Zwolle-nieuweling Tomislav Mrkonjic, die debuteerde op de dag van zijn presentatie, in duel met Robert Susan.
Volledig scherm
PEC Zwolle-nieuweling Tomislav Mrkonjic, die debuteerde op de dag van zijn presentatie, in duel met Robert Susan. © Smit-Images/Raymond Smit

PEC Zwolle onderuit in oefenduel tegen amateurs van Katwijk

PEC Zwolle heeft het oefenduel tegen VV Katwijk verloren met 2-1. De ploeg van trainer Dick Schreuder creëerde in de eerste helft amper kansen en gaf kansen weg aan de kampioen van de tweede divisie. Proefspeler Jimmy Kaparos zorgde in de tweede helft voor het Zwolse doelpunt. 

6 reacties

 • J Zorg

  1 maand geleden
  @Henk nee. Dan zouden de supporters niet even gelukkig zijn. Zonder profs geen stadion. Waar moeten die miljoenen supporters heen ? Echt een belachelijk bericht van je.
 • Henk Koops

  1 maand geleden
  Zou het niet een beter idee zijn, om dat hele betaalde voetbal af te schaffen, net als HEELVEEL andere idioot betaalde sporten, en terug te gaan naar amateur sport! Zouden de fans dan niet even gelukkig zijn??
 • evert koekkoek

  1 maand geleden
  Tja, hiermee bewijzen nu reeds die goedkope aankopen toch maar mooi hun waarde. Goedkoop = Duurkoop?
 • W. Kloppenburg

  1 maand geleden
  Misschien is het een idee om de hele selecties te ruilen. Voor PEC heeft dat het voordeel dat je in een klap van alle incapabelen af bent, het zal immers niet echt meevallen om van al die kneuzen individueel af te komen. Om met deze selectie mee te gaan in de keukenkastjesdevisie lijkt me zinloos.
 • Roel Bremer

  1 maand geleden
  Kan vanaf nu alleen maar beter.