Een zware dag in het MAC3PARK Stadion: enkele personeelsleden van PEC Zwolle hebben vandaag gehoord dat er voor hen geen toekomst is bij de club.
Volledig scherm
PREMIUM
Een zware dag in het MAC3PARK Stadion: enkele personeelsleden van PEC Zwolle hebben vandaag gehoord dat er voor hen geen toekomst is bij de club. © Pro Shots / Niels Boersema

PEC Zwolle ontslaat medewerkers en krijgt financiële steun sponsoren en supporters

Enkele personeelsleden van PEC Zwolle hebben dinsdag te horen gekregen dat de club als gevolg van degradatie afscheid van hen moet nemen. Algemeen directeur Marcel Boudesteyn wil geen aantallen noemen. ,,Dat vind ik niet chique.”

9 reacties

 • E. Kroneman

  1 maand geleden
  Er is al veel gezegd. Oplossing: schoon schip maken en weg met de verantwoordelijke mensen die deze puinhoop achtergelaten hebben. Ik hoop dat de sponsoren pas geld inbrengen met nieuwe bestuurders. Anders kunnen ze het geld beter aan de voetselbank schenken.
 • Annet Grafhorst

  1 maand geleden
  Dit ben ik volkomen met Velden eens, deze man is pas een half jaar bij PEC, en heeft juist heel erg goed zijn best gedaan. Ik denk dat de problemen minder waren geweest als Meneer V jaren eerder was opgestapt!
 • velden

  1 maand geleden
  Wat een oerdomme reacties hier. Of Boudesteyn, die halverwege instapte met een enorme (slechte) erfenis van A.V, hiervan de schuld kan krijgen… Heeft nb. gezorgd voor de trainer die nu door iedereen op handen wordt gedragen. We waren dood en begraven voor de winterstop! Ik denk dat de ‘supporters’ die dit roepen maar wat ongefundeerd gillen en elkaar napraten, zonder inzicht in wat er allemaal wèl ten goede veranderd is in korte tijd. De term ‘supporter’ onwaardig vind ik.
 • W. Kloppenburg

  1 maand geleden
  Na dit fiasco dient als eerste Algemeen directeur Marcel Boudesteyn aan de dijk gezet te worden. Nu heb je grote kans dat hij weer precies de verkeerde ontslaat en dat het volgende fiasco in de steigers staat.
 • bakker

  1 maand geleden
  De technische directeur heeft er helemaal een beestenboel van gemaakt. Hoe kun je de competitie beginnen met slechts 2 voorhoedespelers, 1 niet scorende spits en een beloftespeler. Hierdoor was het lot al in september beslist. Niemand die aan de bel heeft getrokken. Alles wat is opgebouwd in 15 jaar is in korte tijd te niet gedaan