Het lukt PEC Zwolle niet om te winnen van FC Utrecht.
Volledig scherm
Het lukt PEC Zwolle niet om te winnen van FC Utrecht. © Pro Shots / Ron Baltus
PEC Zwolle PEC
1
EINDE
1
FC Utrecht UTR
 • 73' Goal Daishawn Redan
 • Hidde ter Avest Goal 29'

PEC Zwolle op laatste plek in de eredivisie na gelijkspel tegen FC Utrecht

PEC Zwolle heeft zaterdagavond gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. In eigen huis werd het 1-1. Doordat concurrenten Fortuna Sittard, Sparta en Willem II wel wisten te winnen, zakt de ploeg voorlopig naar de laatste plaats op de ranglijst en komt rechtstreekse degradatie erg dichtbij.

3 reacties

 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  Altijd jammer dat andere clubs hun sportieve plicht verzaken (Twente en Groningen) als er voor hun niks meer op het spel staat. Aan de andere kant: PEC had eigenlijk ook geen eredivisie-waardige selectie. Degradatie lijkt nu toch wel onontkoombaar.
 • Tinus Trotyl

  2 maanden geleden
  Het hele seizoen kwalitatief ondermaatse selectie, dan niet verbaasd zijn dat je er uitvliegt. En een keeper zonder handjes is ook niet handig. Volgend jaar Helmond Sport uit op vrijdag. Zin in…..de clubleiding zou zich dit moeten aantrekken en de consequenties aanvaarden maar daarvoor moet je professioneel zijn. En daarom degradeert PEC. Jammer.
 • T Bruins

  2 maanden geleden
  Het is klaar nu. Degradatie. De pijn was al geleden in de eerste helft van het seizoen met 6 pnt uit 17 wedstrijden met een futloze, energieloze trainer Langeler. Onder Schreuder hebben ze het best goed gedaan. Maar t was al te laat.