Bram van Polen druipt af nadat PEC Zwolle tegen Feyenoord in de laatste minuten een resultaat uit handen geeft: 3-4.
Volledig scherm
PREMIUM
Bram van Polen druipt af nadat PEC Zwolle tegen Feyenoord in de laatste minuten een resultaat uit handen geeft: 3-4. © BSR Agency

PEC Zwolle roept tegen Feyenoord onheil en code rood weer eens over zich af

Omdat zowel trainer als spelers na een bliksemstart tegen Feyenoord geen antwoord hadden op de wervelwind die vooral Steven Berghuis ontketende, beleefde PEC Zwolle een hondsberoerd weekeinde met mogelijk fatale gevolgen: 3-4.

Pelle Clement nam in de kleedkamer de volledige verantwoordelijkheid voor de eerste nederlaag van 2020 volledig op zich. Met gepingel op het middenveld had de reserveaanvoerder de beslissende 3-4 van Robert Bozenik ingeleid. 

Zowel trainer John Stegeman als captain Bram van Polen draaiden er niet omheen: een kapitale fout, al hoefde de speler die zich de malaise van PEC de voorbije maanden zo had aangetrokken ook alweer niet zo erg met de billen bloot.

  1. Bungalowketen en hoofdsponsor PEC Zwolle Molecaten uit Hattem vreest ondergang: ‘Ons bedrijf staat in brand’
    PREMIUM

    Bungalowke­ten en hoofdspon­sor PEC Zwolle Molecaten uit Hattem vreest ondergang: ‘Ons bedrijf staat in brand’

    Het voortbestaan van vakantieparkenketen Molecaten hangt aan een zijden draadje. Directeur Luke Slager stelt in een brandbrief dat alleen een barmhartige houding van het kabinet het Hattemse familiebedrijf, dat tevens als hoofdsponsor van PEC Zwolle fungeert, van de ondergang kan redden. ,,Praat met ons en kom alstublieft met snelle en kordate steunmaatregelen.”