PEC-trainer Dick Schreuder zette tijdens het oefenduel met Werder Bremen (1-0) niet alleen Sai van Wermeskerken op een andere positie, maar ook Gervane Kastaneer.
Volledig scherm
PEC-trainer Dick Schreuder zette tijdens het oefenduel met Werder Bremen (1-0) niet alleen Sai van Wermeskerken op een andere positie, maar ook Gervane Kastaneer. © Pro Shots / Niels Boersema

Sai als linksback, Kastaneer als rechterverdediger;
PEC-trainer Dick Schreuder ziet het wel zitten

PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder keek met een goed gevoel terug op de 1-0 zege, donderdag in het oefenduel met Werder Bremen. En dat was niet alleen omdat zijn ploeg in het ritme bleef. Het deed hem ook goed om te zien dat Sai van Wermeskerken en Gervane Kastaneer uit de voeten kunnen op een totaal andere positie.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. PEC-fan Luuk (19) steelt de show bij huldiging en gaat voor contract: ‘Met een salaris van 1 miljoen’
  PREMIUM
  met video's
  4

  PEC-fan Luuk (19) steelt de show bij huldiging en gaat voor contract: ‘Met een salaris van 1 miljoen’

  Voor een uitzinnige menigte PEC-fans stal hij zaterdagmiddag de show. Luuk Zwiers (19) uit Dalfsen, die het syndroom van Down heeft, werd door de spelers op het podium getrokken. Hij maakte van dat moment gebruik om trainer Dick Schreuder zijn diensten voor komend seizoen aan te bieden. Want aan dromen ontbreekt het niet bij de jonge PEC-fan. ,,Volg allemaal mijn Instagram.”
  Zwolle, Dalfsen