Volledig scherm
PREMIUM
Overschot Middenvelders PEC Zwolle © Anke Arts

Saymak wordt tiende middenvelder bij PEC maar hekkensluiter is ‘absoluut niet in paniek’

MOORDENDE CONCURRENTIESTRIJDMustafa Saymak meldt zich vandaag bij PEC Zwolle, waarmee hij het aantal middenvelders in de selectie op tien brengt. Is de hekkensluiter in paniek? ,,Absoluut niet, maar wel teleurgesteld over de start.”

Het tot 2021 lopende contract van Mustafa Saymak is woensdag officieel ontbonden bij Rizespor. PEC deed daarbij een duit in het zakje, om het doelwit niet te hoeven huren. Het bedrag dat de Zwolse club neertelde om Saymak aan een transfervrije status te helpen, is min of meer verrekend in het driejarige contract dat de kleine middenvelder vandaag - na de medische keuring - waarschijnlijk zal ondertekenen bij de club die hij van 2011 tot 2018 al in bijna 150 duels vertegenwoordigde. 

  1. Reza Ghoochannejhad scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Reza Ghoochanne­j­had scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Niet Clint Leemans, maar Reza Ghoochannejhad loopt zondagmiddag met de grootste glimlach van het veld na PEC Zwolle-RKC Waalwijk. De nieuwe spits van de Overijsselse eredivisionist kent een groots debuut met een dikke zege en vier doelpunten (6-2). Bovendien beëindigt PEC een zeer bewogen week positief, waarin trainer John Stegeman met zijn auto-ongeluk negatief in het nieuws kwam en nu weer reden heeft tot juichen.