Overschot Middenvelders PEC Zwolle
Volledig scherm
PREMIUM
Overschot Middenvelders PEC Zwolle © Anke Arts

Saymak wordt tiende middenvelder bij PEC maar hekkensluiter is ‘absoluut niet in paniek’

MOORDENDE CONCURRENTIESTRIJDMustafa Saymak meldt zich vandaag bij PEC Zwolle, waarmee hij het aantal middenvelders in de selectie op tien brengt. Is de hekkensluiter in paniek? ,,Absoluut niet, maar wel teleurgesteld over de start.”

Het tot 2021 lopende contract van Mustafa Saymak is woensdag officieel ontbonden bij Rizespor. PEC deed daarbij een duit in het zakje, om het doelwit niet te hoeven huren. Het bedrag dat de Zwolse club neertelde om Saymak aan een transfervrije status te helpen, is min of meer verrekend in het driejarige contract dat de kleine middenvelder vandaag - na de medische keuring - waarschijnlijk zal ondertekenen bij de club die hij van 2011 tot 2018 al in bijna 150 duels vertegenwoordigde. 

  1. Bungalowketen en hoofdsponsor PEC Zwolle Molecaten uit Hattem vreest ondergang: ‘Ons bedrijf staat in brand’
    PREMIUM

    Bungalowke­ten en hoofdspon­sor PEC Zwolle Molecaten uit Hattem vreest ondergang: ‘Ons bedrijf staat in brand’

    Het voortbestaan van vakantieparkenketen Molecaten hangt aan een zijden draadje. Directeur Luke Slager stelt in een brandbrief dat alleen een barmhartige houding van het kabinet het Hattemse familiebedrijf, dat tevens als hoofdsponsor van PEC Zwolle fungeert, van de ondergang kan redden. ,,Praat met ons en kom alstublieft met snelle en kordate steunmaatregelen.”