Op trainende spelers en stafleden na, zal de komende weken nagenoeg niemand in het stadion van PEC Zwolle te vinden zijn. Het duel met Fortuna Sittard (handen werden toen al niet gegeven, zie foto) was voorlopig de laatste vanwege de uitbraak van het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Op trainende spelers en stafleden na, zal de komende weken nagenoeg niemand in het stadion van PEC Zwolle te vinden zijn. Het duel met Fortuna Sittard (handen werden toen al niet gegeven, zie foto) was voorlopig de laatste vanwege de uitbraak van het coronavirus. © ANP

Stadion PEC Zwolle stroomt leeg door corona; Alleen spelers blijven ‘in quarantaine’ achter

Besloten trainingen, gesloten kantoren en tal van gecancelde activiteiten. De uitbraak van het coronavirus hakt er ook bij PEC Zwolle behoorlijk in.

De eredivisionist maakt vrijdagmiddag duidelijk dat het stadion tot nader orde alleen nog voor stafleden en spelers toegankelijk is. Zij trainen achter gesloten deuren verder om zich klaar te stomen voor een eventuele hervatting van de degradatiestrijd. Verder kondigt PEC aan dat receptie, kantoren en fanshop voorlopig gesloten zullen zijn. Kantoorpersoneel van de club werkt, volgens de richtlijnen van het RIVM, de komende weken ook zoveel mogelijk thuis, stelt PEC in een persbericht.