PEC Zwolle-supporters hebben hun ongenoegen geuit in een brandbrief.
Volledig scherm
PREMIUM
PEC Zwolle-supporters hebben hun ongenoegen geuit in een brandbrief. © Eric Elich

Supporters PEC Zwolle slaan alarm in brandbrief

Supporters van PEC Zwolle hebben donderdag hun ongenoegen geuit in een brandbrief. Ze maken zich zorgen over de organisatie, de financiën en de identiteit van de club. ,,Wij willen hiermee aangeven wat volgens ons beter zou moeten”, stelt Friso Schotanus namens het Zwols Supporters Collectief.

4 reacties

 • herma spijkers

  15 uur geleden
  De Supportersclub moet haar plaats weten. In het bedrijfsleven steken de aandeelhouders hun nek uit door in het bedrijf te investeren. Dat is bij PEC net zo! Maar deze aandeelhouders benoemen dan een Raad van Commissarissen die het beleid toetsen en bewaken. Deze RvC is er niet bij PEC en dient er snel te komen, maar we moeten niet vergeten dat een RvC gekozen wordt door de aandeelhouders. Verwachten we dan echt meer transparantie en inspraak voor supportersclub?
 • wilmar derks

  6 dagen geleden
  De reaguurders hebben duidelijk de brandbrief niet gelezen.
 • Henk Hudepohl

  7 dagen geleden
  Het lijkt mij veel beter om de supportersclubs van PEC Zwolle op te heffen en het besturen van PEC aan het bestuur over te laten. Supportersclubs vertegenwoordigen slechts een handjevol 'supporters' die veelal geen kaas hebben gegeten van besturen.
 • jan jansen

  7 dagen geleden
  Het is een zooitje bij Pec . Opdoeken, die club