Volledig scherm
Celien Tiemens blijft de komende twee seizoenen bij PEC Zwolle Vrouwen. © Orange Pictures/Raymond Smit

Talent Tiemens nog twee jaar bij PEC Zwolle Vrouwen

SPELERSCARROUSELDe jonge Celien Tiemens uit Oene heeft een tweejarig contract getekend bij PEC Zwolle Vrouwen. Tiemens (18) brak dit seizoen door in het eerste elftal.

Tiemens maakte dit seizoen haar debuut tegen PSV in november (1-3) en is sindsdien een vaste waarde op het middenveld, ze speelde 14 wedstrijden in de eredivisie.

Technisch manager Sebastiaan Borgardijn vindt het mooi dat er weer een regionale speelster is opgeklommen naar de eerste selectie. ,,Celien zit al vanaf de brugklas bij de trainingsgroep van het CSE (Centre for Sports & Education) en is daarna doorgestroomd naar de beloftenploeg. Dit seizoen heeft ze zich razendsnel doorontwikkeld.’’

  1. PEC Zwolle heeft opvolger Jaap Stam op drukbezocht trainerscongres voor het uitkiezen
    VIDEO

    PEC Zwolle heeft opvolger Jaap Stam op drukbe­zocht trainers­con­gres voor het uitkiezen

    De club die al maanden op zoek is naar een opvolger voor Jaap Stam, had de trainers vrijdagmiddag voor het uitkiezen. Honderden prof- en amateurcoaches brachten een bezoek aan het stadion van PEC Zwolle voor het jaarlijkse trainerscongres. ,,Het moet er in ieder geval één worden die voor verzorgd voetbal staat", zei Erik ten Hag, de oefenmeester die werd gekroond tot eredivisie trainer van het jaar nadat hij de dubbel pakte met Ajax.