Volledig scherm
Thomas Lam (rechts, tijdens zijn debuut voor PEC), speelt deze week interlands met Finland. © Pro Shots/Cor Lasker

Thomas Lam speelt twee interlands met Finland

PEC Zwolle heeft met Thomas Lam weer een international in huis. De Finse verdediger is opgeroepen voor interlands tegen Hongarije en Estland in de Nations League.

Lam (24) speelt met zijn land in de Nations League C tegen Hongarije (Tampere, 8 september) en Estland (Turku, 11 september). De verdediger is een vaste waarde in de selectie van coach Markku Kanerva, Lam heeft 17 interlands achter zijn naam staan.

PEC Zwolle kan deze week vanwege interlandverplichtingen ook niet beschikken over Darryl Lachman (Curaçao), Denis Genreau (Australië), Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli (beiden Italië O20) en Sepp van den Berg (Oranje O19).

  1. PEC Zwolle op zoek naar investeerders in Zuid-Afrika en Qatar
    PREMIUM

    PEC Zwolle op zoek naar investeer­ders in Zuid-Afri­ka en Qatar

    PEC Zwolle wil 15 miljoen euro ophalen bij hooguit drie buitenlandse investeerders. Dat geld is nodig om structureel de top 6 te halen in de Eredivisie. De club praat al met partijen in onder meer Qatar en Zuid-Afrika. Met alleen geld neemt de club geen genoegen, er moet ook sprake zijn van kennisuitwisseling. ,,Dat kan ook in de vorm van hun spelers die zich bij ons kunnen doorontwikkelen richting de Premier League of een andere grote competitie", zegt voorzitter Adriaan Visser.