Volledig scherm
Tijjani Reijnders waagt een doelpoging tegen Emmen. De Zwolse middenvelder stroomt bij AZ door naar de A-selectie. © Pro Shots/Martijn Buskermolen

Tijjani Reijnders naar A-selectie AZ

Tijjani Reijnders speelt in de tweede helft van het seizoen in de eerste selectie van AZ. De Zwolse middenvelder, die in augustus werd overgenomen van PEC, debuteert in januari tijdens het trainingskamp in Estepona.

Reijnders (19) tekende in de zomer een contract voor drie seizoenen bij AZ, nadat de onderhandelingen in Zwolle niets opleverden. Hij speelde voor de winter 15 wedstrijden bij Jong AZ in de eerste divisie en was goed voor drie doelpunten en vijf assists. 

Reijnders speelde één minuut in de eredivisie, namens PEC tegen Roda JC (augustus).

  1. Zoenoffer voor supporters PEC Zwolle: busrit en catering op kosten van Ajax

    Zoenoffer voor supporters PEC Zwolle: busrit en catering op kosten van Ajax

    Supporters van PEC Zwolle worden door de directie van Ajax getrakteerd op een gratis busreis met catering. Deze geste is bedoeld als genoegdoening voor de verplaatsing van de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle naar woensdag 13 maart. ,,Het is niet meer dan een pleister op de wonde’’, verzucht Freddy Eikelboom, voorzitter van de Supportersclub PEC Zwolle. ,,Wij zien liever dat de oorspronkelijke wedstrijddatum wordt hersteld.’’
  2. Jaap Stam vindt verplaatsing Ajax-PEC belachelijk: Topclub moet dit gemakkelijk kunnen bolwerken

    Jaap Stam vindt verplaat­sing Ajax-PEC belache­lijk: Topclub moet dit gemakke­lijk kunnen bolwerken

    Jaap Stam vindt dat de KNVB een belachelijk besluit heeft genomen met de verplaatsing van het eredivisieduel tussen Ajax en PEC Zwolle naar woensdag 13 maart, waardoor zijn selectie in een week tijd drie wedstrijden voor de kiezen krijgt. ,,Dat wij ons goed moeten kunnen voorbereiden, gaat iedereen aan voorbij. Een topclub als Ajax heeft het budget om hier rekening mee te houden.”