PEC-trainer Dick Schreuder schreeuwt de longen uit zijn lijf, tijdens het duel met PSV. Het mocht niet baten: de Zwollenaren verloren met 2-1.
Volledig scherm
PREMIUM
PEC-trainer Dick Schreuder schreeuwt de longen uit zijn lijf, tijdens het duel met PSV. Het mocht niet baten: de Zwollenaren verloren met 2-1. © Pro Shots / Niels Boersema

Trainer Dick Schreuder kraakt professionaliteit van PEC: ‘Wat ik hier aantrof, kan gewoon niet meer’

,,Wat ik hier aantrof, kan gewoon niet meer, qua professionaliteit.” PEC-trainer Dick Schreuder draaide er niet omheen na de 1-2 nederlaag, zondag tegen PSV. Willen de Zwollenaren binnen een jaar promoveren, moet er volgens hem eerst een hoop veranderen.

8 reacties

 • Adri Stevens

  1 maand geleden
  @W. Kloppenburg. Toen u bij uw werkgever aan de slag ging (als u al gewerkt heeft!!) ging u toen ook roeptoeteren wat er niet deugde? Ik denk het niet.
 • Dick Geukens

  2 maanden geleden
  De trainer heeft gelijk. Alle geledingen binnen de club moeten kritisch naar zichzelf kijken. Voor betere topsportvoorwaarden. De acties van aanvoerder van Polen verdienen hierbij alle steun. Ook sommige supporters kunnen helpen. Geen acties meer, die de club schaden en boetes opleveren. Kritisch naar jezelf kijken geldt ook voor de Stentor. Meer feiten en minder meningen journalistiek. B.v. door weer eens een echt wedstrijdverslag te schrijven.
 • B. Veerman

  2 maanden geleden
  Die nieuwe directeur die zichzelf nooit laat zien moet z.s.m. weg en dan mag ie Willems op de bagagedrager meenemen.
 • Wilko Platje

  2 maanden geleden
  Dick is vast aan het voorsorteren als hulptrainer bij zijn broer in Amsterdam!
 • Winkel

  2 maanden geleden
  PEC mag blij zijn met deze trainer.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.