Technisch directeur Gerard Nijkamp (l) ziet de afronding van de transfer van Lennart Thy een paar dagen vertraging oplopen.
Volledig scherm
Technisch directeur Gerard Nijkamp (l) ziet de afronding van de transfer van Lennart Thy een paar dagen vertraging oplopen. © ProShots

Transfer Thy naar PEC Zwolle loopt vertraging op; Spits wel beschikbaar voor Stam

Lennart Thy is nog altijd officieel geen speler van PEC Zwolle. De Duitse spits die zaterdagavond gecontracteerd en gepresenteerd zou worden tijdens het trainingskamp in Mijas, is nog niet vrijgegeven door de Turkse bond. Trainer Jaap Stam kan al wel over zijn tweede winterversterking beschikken.

  1. PEC op traningskamp (slot): Oost west, thuis best voor Zwolse staf en selectie

    PEC op tranings­kamp (slot): Oost west, thuis best voor Zwolse staf en selectie

    Mijas als kuuroord voor PEC Zwolle? De koers naar de veilige haven moet voor de verrassende degradatiekandidaat deze week (3 tot 9 januari) in ieder geval in het idyllische kustplaatsje in Andalusië gestalte krijgen. Meteen na het rampjaar 2018 slaat PEC - voor de vierde keer op rij en voor het eerst met Jaap Stam aan het roer - de tenten op in Zuid-Spanje. Daar wordt twee keer per dag getraind en op maandag geoefend tegen Bundesligaclub Nürnberg. De Stentor is erbij en houdt je met dit blog in het spoor van PEC, op de hoogte van alle transferperikelen en de verrichtingen van Stam tijdens zijn eerste werkweek.