Volledig scherm
Bram van Polen. © BSR Agency

Van Polen mist slotwedstrijd PEC Zwolle, Flemming wel weer van de partij

De schouderblessure van Bram van Polen blijkt hardnekkig: de aanvoerder van PEC Zwolle mist ook de laatste wedstrijd van het seizoen, woensdagavond bij NAC Breda (19.30 uur).

Ook het verloren duel met VVV-Venlo (2-4) van afgelopen zondag ging aan de neus van Van Polen voorbij. De verdediger mag zich richten op het nieuwe seizoen. Ook Dico Koppers is er niet bij.

Wel kan trainer Jaap Stam weer beschikken over Kingsley Ehizibue, die terugkeert van een schorsing. Yuta Nakayama en Darryl Lachman, die volgens Stam tegen VVV ‘een onwennig centrum’ vormden, krijgen desondanks wederom het vertrouwen. Scholier Sepp van den Berg was de afgelopen dagen afwezig vanwege examens en begint in Breda op de bank.

Zian Flemming is hersteld van zijn enkelblessure en reist met de selectie mee naar het zuiden. Diederik Boer blijft zo goed als zeker achter: de stoppende doelman heeft pijntjes. Eerder al maakte Stam bekend dat Mickey van der Hart, die zo goed als zeker naar Lech Poznan verkast, het Zwolse doel verdedigt.

Opstelling: Van der Hart; Ehizibue, Lachman, Nakayama, Paal; Hamer, Clement, Namli; Van Crooij, Thy, Van Duinen.