Jochem van Putten (r) gaat naar Harkemase Boys.
Volledig scherm
Jochem van Putten (r) gaat naar Harkemase Boys. © Pro Shots/Niels Boersema

Van Putten verlaat PEC Zwolle voor minuten bij Harkemase Boys

Van de vertrekkende Jong PEC Zwolle-spelers heeft ook Jochem van Putten onderdak gevonden. De vleugelaanvaller gaat in de derde divisie aan de slag bij Harkemase Boys.

,,Ik heb lang bij PEC Zwolle gespeeld: begonnen in de D-junioren en nu heb ik net twee jaar in de beloften achter de rug. Ik wil nu gaan studeren en dat combineren met voetballen in de derde divisie", zegt Van Putten op de site van zijn nieuwe club.

Van Putten had meer opties, maar koos voor de Friezen. ,,Het verhaal van de club en van trainer Tieme Klompe was heel duidelijk en eerlijk. Als ik wil spelen, dan moet ik dat zelf afdwingen. Bovendien spreken zijn ideeën van voetbal mij enorm aan. Ik zie er naar uit om te mogen beginnen bij deze mooie club."

  1. Bungalowketen en hoofdsponsor PEC Zwolle Molecaten uit Hattem vreest ondergang: ‘Ons bedrijf staat in brand’
    PREMIUM

    Bungalowke­ten en hoofdspon­sor PEC Zwolle Molecaten uit Hattem vreest ondergang: ‘Ons bedrijf staat in brand’

    Het voortbestaan van vakantieparkenketen Molecaten hangt aan een zijden draadje. Directeur Luke Slager stelt in een brandbrief dat alleen een barmhartige houding van het kabinet het Hattemse familiebedrijf, dat tevens als hoofdsponsor van PEC Zwolle fungeert, van de ondergang kan redden. ,,Praat met ons en kom alstublieft met snelle en kordate steunmaatregelen.”