Volledig scherm
Jochem van Putten (r) gaat naar Harkemase Boys. © Pro Shots/Niels Boersema

Van Putten verlaat PEC Zwolle voor minuten bij Harkemase Boys

Van de vertrekkende Jong PEC Zwolle-spelers heeft ook Jochem van Putten onderdak gevonden. De vleugelaanvaller gaat in de derde divisie aan de slag bij Harkemase Boys.

,,Ik heb lang bij PEC Zwolle gespeeld: begonnen in de D-junioren en nu heb ik net twee jaar in de beloften achter de rug. Ik wil nu gaan studeren en dat combineren met voetballen in de derde divisie", zegt Van Putten op de site van zijn nieuwe club.

Van Putten had meer opties, maar koos voor de Friezen. ,,Het verhaal van de club en van trainer Tieme Klompe was heel duidelijk en eerlijk. Als ik wil spelen, dan moet ik dat zelf afdwingen. Bovendien spreken zijn ideeën van voetbal mij enorm aan. Ik zie er naar uit om te mogen beginnen bij deze mooie club."

  1. Supporters PEC Zwolle woest na verplaatsen Ajax-uit: ‘Hoe leg je dit uit aan al die gezinnen?’
    Video

    Supporters PEC Zwolle woest na verplaat­sen Ajax-uit: ‘Hoe leg je dit uit aan al die gezinnen?’

    Freddy Eikelboom is als voorzitter van de supportersclub van PEC Zwolle witheet van woede over het besluit van voetbalbond KNVB om de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle te verplaatsen van zaterdag 2 maart naar woensdagavond 13 maart. En dan ook nog eens op het ondoenlijke tijdstip van 18.30 uur. ,,Los wat dit sportief voor PEC Zwolle betekent, is dit een ramp voor supporters. Aan Jan met de pet wordt in voetballand weer eens niet gedacht.”