Volledig scherm
Jochem van Putten (r) gaat naar Harkemase Boys. © Pro Shots/Niels Boersema

Van Putten verlaat PEC Zwolle voor minuten bij Harkemase Boys

Van de vertrekkende Jong PEC Zwolle-spelers heeft ook Jochem van Putten onderdak gevonden. De vleugelaanvaller gaat in de derde divisie aan de slag bij Harkemase Boys.

,,Ik heb lang bij PEC Zwolle gespeeld: begonnen in de D-junioren en nu heb ik net twee jaar in de beloften achter de rug. Ik wil nu gaan studeren en dat combineren met voetballen in de derde divisie", zegt Van Putten op de site van zijn nieuwe club.

Van Putten had meer opties, maar koos voor de Friezen. ,,Het verhaal van de club en van trainer Tieme Klompe was heel duidelijk en eerlijk. Als ik wil spelen, dan moet ik dat zelf afdwingen. Bovendien spreken zijn ideeën van voetbal mij enorm aan. Ik zie er naar uit om te mogen beginnen bij deze mooie club."

  1. Historische bekerzege PEC Zwolle: na vijf jaar nog altijd op het netvlies
    PREMIUM

    Histori­sche bekerzege PEC Zwolle: na vijf jaar nog altijd op het netvlies

    De onophoudelijke colonne van supportersbussen uit Zwolle en de regio die de snelweg plat leggen. Het volksfeest voorafgaand, het letterlijke en figuurlijke vuurwerk tijdens de wedstrijd en de totale ontlading na afloop: momenten die exact vijf jaar na de verpletterende bekerwinst van PEC op Ajax nog op ieders netvlies gebrand staan. De Stentor blikt terug met supporters, staf en spelers op deze ‘nationale feestdag’ voor Zwolle en ommelanden. Rotterdam, 20 april 2014: 5-1! Hoeveel? 5-1!