De PEC Vrouwen, met aanvoerder Dominique Bruinenberg in duel tegen PSV, kunnen ondanks de verscherpte maatregelen de competitie na komend weekeinde gewoon vervolgen.
Volledig scherm
De PEC Vrouwen, met aanvoerder Dominique Bruinenberg in duel tegen PSV, kunnen ondanks de verscherpte maatregelen de competitie na komend weekeinde gewoon vervolgen. © BSR Agency

Vrouwen eredivisie gaat door maar dit weekeinde nog niet, PEC Zwolle - Ajax wordt verzet

VROUWENVOETBALNiet, en nu toch weer wel. De Eredivisie van het vrouwenvoetbal kan ondanks de verscherpte maatregelen in de coronacrisis toch doorgaan. De wedstrijden voor het aanstaande weekeinde, zoals PEC Zwolle - Ajax, zijn wel uitgesteld.

  1. Dwight Lodeweges, thuis op Veluwe, is de stille kracht van Oranje: ‘Het is niet voor niets dat je hem nooit op tv ziet’
    PREMIUM

    Dwight Lodeweges, thuis op Veluwe, is de stille kracht van Oranje: ‘Het is niet voor niets dat je hem nooit op tv ziet’

    De 62-jarige Dwight Lodeweges - geboren in Canada, wereldburger geworden op de Veluwe - wordt geroemd en geprezen om zijn voetbalkennis en visie. Dat liet hij niet alleen in de regio zien bij Go Ahead Eagles, VVOG uit Harderwijk en tweemaal in Zwolle, maar de laatste jaren ook als assistent-bondscoach. Maar wat maakt deze stille kracht nou zo goed en geliefd? Een portret van een bevlogen voetbalman die jouw buurman had kunnen zijn.