Volledig scherm
Middenveldster Nurija van Schoonhoven, die hier een handtekening uitdeelt, verkast van PEC Zwolle naar PSV. © Pedro Sluiter Foto

Vrouwen PEC raken Van Schoonhoven kwijt aan PSV

Nurija van Schoonhoven verruilt PEC Zwolle Vrouwen voor PSV. De 20-jarige speelster uit Vaassen is met de topclub een contract voor twee jaar overeengekomen.

Bij PEC Vrouwen is Van Schoonhoven dit seizoen een vaste kracht op het middenveld. Zo speelde ze zich ook in de kijker bij Oranje Onder 20, met wie ze hoopt deel te nemen aan het WK. 

Van Schoonhoven geeft de overstap naar de vrouwenploeg van PSV de voorkeur boven een langer verblijf bij PEC Zwolle, voor wie ze vooralsnog 55 keer in actie kwam. 

  1. Reza Ghoochannejhad scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Reza Ghoochanne­j­had scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Niet Clint Leemans, maar Reza Ghoochannejhad loopt zondagmiddag met de grootste glimlach van het veld na PEC Zwolle-RKC Waalwijk. De nieuwe spits van de Overijsselse eredivisionist kent een groots debuut met een dikke zege en vier doelpunten (6-2). Bovendien beëindigt PEC een zeer bewogen week positief, waarin trainer John Stegeman met zijn auto-ongeluk negatief in het nieuws kwam en nu weer reden heeft tot juichen.